Συχνές Ερωτήσεις & Απαντήσεις

Που και Πότε θα Πραγματοποιηθεί

Το PETSUMMIT θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Grand Hyatt Athens, Λ. Συγγρού 115, στην Αθήνα, την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020 και θα προηγηθεί του Global Pets Forum.

Τι είναι το Global Pets Forum;

To Global Pets Forum, διοργανώνεται από το περιοδικό PETS INTERNATIONAL και αποτελεί ένα σημείο συνάντησης, όπου decision makers, δηλαδή οι ιδιοκτήτες και τα ανώτατα στελέχη των επιχειρήσεων του κλάδου από όλον τον κόσμο, αποφασίζουν για τα επόμενα βήματα τους.
Πραγματοποιείται μια φορά το χρόνο σε μια πόλη της Ευρώπης. Από τις 22 έως και τις 24 Ιανουαρίου 2020 θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Grand Hyatt Athens!

Πώς συνδέεται με το Global Pets Forum;

Στις 22 Ιανουαρίου, στις 19:00, θα υπάρξει κοινό Δείπνο, για όλους τους συνέδρους (και των δύο εκδηλώσεων), οπότε όλοι θα έχουν την ευκαιρία μιας ευρύτερης κοινωνικής δικτύωσης με τους σύνεδρους του Global Pets Forum.

Σε ποιούς απευθύνεται;

Το PETSUMMIT απευθύνεται σε όλους τους ιδιοκτήτες και τα στελέχη των εταιριών του κλάδου αλλά και σε όλους τους ιδιοκτήτες και εργαζόμενους σε εξειδικευμένες επιχειρήσεις ζώων συντροφιάς, Pet Shop, Groomers, Dog Hotels κλπ.

Ποιό είναι το Κόστος Συμμετοχής;

Το κόστος συμμετοχής είναι:

  • 100 ευρώ για ένα άτομο και
  • 90 ευρώ το άτομο για περισσότερα άτομα, (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) μέχρι 31/12/2019

Από 01/01/2020 το κόστος συμμετοχής διαμορφώνεται ως εξής:

  • € 150 για ένα άτομο και
  • € 125 το άτομο για περισσότερα άτομα (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).

Υπάρχει Δυνατότητα Χορηγίας;

Ναι! Θα υπάρξουν 4 χορηγοί, τοποθετώντας μόνο τη δική τους επωνυμία και όχι Brand ή εταιρία που διανέμουν στην Ελλάδα, με κόστος €1.000 ανά Χορηγό, πλέον ΦΠΑ

Η χορηγία περιλαμβάνει:

  • Τοποθέτηση του λογοτύπου των χορηγών σε κάθε επικοινωνία και επικοινωνιακό υλικό
  • Τοποθέτηση Διαφημιστικού Roll Up, 1 για κάθε χορηγό εντός της αίθουσας
  • Τοποθέτηση ενός τραπεζιού που θα σας παρέχει η διοργάνωση στο Φουαγιέ της αίθουσας με διαφημιστικό υλικό. Το τραπέζι θα παραμείνει στον χώρο και κατά τη διάρκεια του κοινού Δείπνου με το Global Pets Forum

Πληροφορίες - δηλώσεις συμμετοχής:

petsummit.petstoday.gr
τηλ: 2114021758, e-mail: [email protected]